20. september 2010

Bookmark and Share

KUNSTGREB vinder transnational pris

KUNSTGREB har gennem det sidste år arbejdet intenst med at anvende kunstneriske kompetencer til at skabe innovation i det danske erhvervsliv. I dag er vi blevet udråbt til vindere af BEST COLLABORATION AWARD 2010, som udloddes af det transnationale projekt Creative City Challenge.
 
Det er med stolthed i stemmen at vi annoncerer, at vi har vundet den transnationale pris BEST COLLABORATION AWARD 2010. I konkurrence med projekter fra Creative City Challenge’s andre deltagende lande var vi det projekt der modtog flest point. Vi er stolte over prisen og ser frem til at modtage den ved en KONFERENCE I KORTRIJK d. 21/10
 
Kort om BEST COLLABORATION AWARD
BEST COLLABORATION AWARD 2010 bliver udstedt til det bedste eksempel på samarbejde i den nordlige region af EU i 2010 mellem to forskellige partnere. Gennem konkurrencen vil Creative City Challenge gerne fremvise succesfulde partnerskaber mellem de kreative og de traditionelle industrier for at stimulere samarbejde. Projekterne bliver vurderet ud fra tre forskellige kriterier, nemlig projektets evne til: 1) at skabe nye ideer, services og produkter, 2) finansiel indkomst og 3) at skabe nye jobs. Tilmeldte projekter blev vurderet af et hold internationale eksperter.
Dette projekt integrerer kreativ tænkning i erhvervslivets kontekst og er i stand til at bevise succes.” (Erik Wankerl, Red Pepper – medlem af dommerkomitéen).
 
 
Kort om Creative City Challenge
"Creative City Challenge” (Herefter CCC) er et transnationalt projekt. Projektets partnere kommer fra 13 byer og seks forskellige lande. De kommer fra den offentlige administration, videnskab og erhvervsliv. CCC fokuserer på at fremme erhvervslivet i den kreative sektor.

Creative City Challenge analyserer udfordringer og forhindringer, som den kreative industri står over for i Nordsø-regionen. Analysen har til formål at udvikle en række forskellige, effektive og strategisk baserede, instrumenter og metoder, som kan fremme en bæredygtig udvikling af den kreative industri i Nordsø-regionen. Samarbejdet bygger på intensiv udveksling mellem partnerne og deres hjembyer samt interessenter fra alle dele af den kreative sektor.

Læs mere om Creative City Challenge her >